Gatal-gatal pada badan dan leher

Assalamualaikum ibu² nk tnye normal ke kandungan 36minggu alahan gatal² pada kulit..ada sape² penah alami tak?#bantujawab #SeriusTanya

5 Các câu trả lời

jangan garu bersungguh plk nanti parut

7mo trước

sy jadi gatal kaki bila berjalan. first time rasa masa jalan2 kat taman ingat ada kena binatang apa2, masuk kereta tengok dua2 kaki dah merah.. tp lepas2 tu jalan kat mall pun sama gatal.. confirm bkn binatang.. tiba2 datang tiba2 hilang gitu je takde rasa dah lepas weeks brp entah lupa dah