Positif covid masa melahirkan anak

Assalamualaikum ibu2. Nk tanya de x ibu2 kat sini yg positif covid masa melahirkan ank? Suami xleh masuk teman dlm labour room ke? Pastu xleh jumpa baby ke lepas kita lahirkan anak? And betol ke kena beranak czer lau covid? #seriusnanya #pleasehelp

2 Các câu trả lời

husband xboleh msuk lr. anak xboleh jumpa lepas bersalin. ibu kena kuarantin dulu, nnti anak kena swab, dpt result bru doctor bgitau mcm mna.

2y trước

selalu kena kuarantin berapa lama? and btol ke kena czer xleh normal 😢

nak tahu jgk sis.. sy pon positif covid 😑

2y trước

sy emergency caeser. sbb bcaan jntung bby drop lps kna induce ubat. 😔