Pedih Ulu Hati

Assalamualaikum ibu2, nak tanya mcm mana nak hilangkan pedih ulu hati ni ya? now 4 bulan. Kerap rasa pedih jd tk selesa. Rasa mcm nak muntah tp tkmo keluar 🥹🥹🥹#bantusharing #ingintahu #firstmom #firstbaby

3 Các câu trả lời

sy pun kadang2 macam tu, dah 4 bulan jugak.. kena standby buah ke biskut ke wat kudap2.. makan sikit tp kerap nurse pesan

Kalau sblum tidur tu, sy minum susu kotak je. Low fat tu. Perut sy akn kurang sikit rasa pedih tu..

gaviscon

2y trước

ouh boleh mkn ye.Takut nk mkn sblm ni