KUNING BABY

Assalamualaikum ibu². Ade tak tips turunkan kuning baby? Sy dh selamat lahirkan anak pd 9/4 hari tu. Hari ke 2 dh detect kuning. Sy dh try susu formula, mmg nmpk turun & berak kuning. Kot ade tips lain selain dari susu formula boleh tak ibu² share kat komen. Thank you.

2 Các câu trả lời

sis nak tanya pakai susu formula apatu? baby saya pun kuning😭

1y trước

ohh tq sis. 1scoop 1oz kah awak bancuh? sebab org kata susu s26 ni pekat🥹