EXCITED

Assalamualaikum ibu² .. Ada tak ibu² sini 35/36 weeks dah bersalin...?? And ada tak sini yg due sama sy 3/1/2020 dah bersalin....

7 Các câu trả lời

Best nya semua dh nk bersalin..raya nati ank dh babam comey.tahniah..yg mana tgu masa je.. akk doakan semoga semuanya dipermudahkan aamiin..

Sy due 22/12..countings day.. Xsbr tp nervous nye.. mseh blm ade tanda2..

kawan saya sis.. ptt nye awal bulan 1 due nye.. tp 2/12 da besalin 35w..

Sy due 4/1,tgh nervous jgk ni ank no 2..smga dpermudhkn urusan mummy smue

Wslm.. ank no.3 saya lahir 36minggu...

Sy due 5/1/20, nervous jgk ni

Saya due 4/1