Tentang alahan berkurang kandungan dan masuk 10 minggu

Assalamualaikum ibu nak tanya normal ke alanan berkurang macam penat tu tak seberapa dah pening pun dah tak ada makan pun alhamdulillah dah okey cuman memilih makanan lah😂🤭tapi yang saya hairan sekarang ni perut banyak kali berbunyi macam lapar tapi baru jah habis makan ada tak yang macam saya🥺

1 Trả lời

halangan tu alahan ke? alahan boleh kurang, boleh kekal. klu kurang lps 1st trimester tu ok la..blh smbung mkn berkhasiat

7mo trước

alahan ibu 🤭 sorry salah taip