Najis bayi 2 bulan 23 hari berlendir selepas cirit birit 5 hari

Assalamualaikum ibu-ibu semua. Anak sy baru dpt antibiotik 6 hari, hari ke-6 semasa masih on antibiotik, anak sy mengalami cirit birit (berak lebih kerap dari biasa). Sy dah pergi hospital masa hari ke 3 cirit birit tp doktor suruh balik & monitor kat rumah & make sure bagi susu dgn kerap. Hari ni hari ke 5, suara baby ade serak2 sikit & najis berlendir & ade darah sikit. Baby bf tp campur sikit fm (2-3 kali sehari as topup kalau susu bf x cukup). Boleh sesiapa share, najis ni normal atau sy perlu jumpa doktor?

Najis bayi 2 bulan 23 hari berlendir selepas cirit birit 5 hari
2 Các câu trả lời

Anak sis macam mana ye sekarang? Sy ada masalah sama macam sis

Setahu saya kalau ada darah sedikit pun kena pergi hospital