Pencuci botol bayi

Assalamualaikum. Ibu boleh share korang cucu botol bayi newborn dan pump susu guna sabun apa ye. Bole ke pakai sabun basuh pinggan biasa tu? Boleh share sabun yg sesuai dan harga berpatutan#seriusnanya #firstmom #firstbaby #bantusharing

20 Các câu trả lời

sye beli dkt eco je sis. rm2.40 sebotol mmg khas untk baby. dh lama sye pakai, best.

saya pakai sunlight aloevera. rendam dalam air letak sabun nanti baru bilas bersih bersih.

Seeloknya pakai sabun khas untuk botol susu. Saya pakai jenama pureen, anakku

Saya pakai NUK. Tak digalakkan pakai sabun yang biasa sebab chemical

sy pakai sunlight yg wrne putih tp mesra baby to...murah

sye bli brand okbb.. yg palg murah tu sye survey..

Better guna pencuci khas utk botol susu 😁

Saya guna yang ni. So far so good.

beli pureen liquid cleanser

i beli brand pureen.