buku pink

assalamualaikum hye nak tanya , ada tak ibu2 yg hamil xjumpa heartbeat baby tp still buka buku pink .. 10weeks

4 Các câu trả lời

Seeloknya lg 2 mggu scan lg skali tgk ada heartbeat tak , kalau dh ada baru buka , sbb ada 2 kemungkinan sama ada baby akan ada heartbeat atau tak ada

1y trước

terima kasih bnyk2 , semoga yg baik2 utk awak jgk aamiin 🤲🏻

kena call kk tanya. mcm kk tempat sy dia nk gmbr scan dari klinik swasta yg dh nmpk janin dgn heartbeat..baru blh buka buku.

1y trước

terima kasih awak

Time buka Buku tu ada dating scan. Masa tu la doktor di kkia akan cek betul2 utk pasti kan kandungan ada & sehat.

Boleh je buka buku pink. Nurse minta gambar scan, ada kantung.

1y trước

depends kk masing2 kot kan.. terima kasih ☺️