Morning Sickness

Assalamualaikum & Hye ibu² Boleh kongsikan pada saya pengalaman hamil minggu ke berapa kalian mula kena morning sickness? Saya baru hamil 5 minggu 4 hari, masih belum ada simptom² morning sickness tu. Mudah mudahan hamil kalini tak kena ler?

Morning Sickness
93 Các câu trả lời

Wkumslm..sy start morning sickness bile kandungan masuk 3 bulan smpi la ke 7 bulan..awal2 mengandung 5 weeks tu suami yg morning sickness dlu..abis je dia bru turn sy 😁

Sy start morning sickness 5weeks smpai skg 6weeks 5d. Dah seminggu lebih jgk laa xboleh telan nasik. Makan muntah. Buah n mggie jak la tekak ble masuk 😣

9 minggu sampai skarang nak masuk 14 weeks. Selera merudum. Tukar ke evening sickness pulak. Makan lebih muntah, tak makan pedih perut mcm nak gastrik.. huhu

Saya start morning sickness dari 5weeks sampai 5month. Setiap pagi akan muntah. Now dah 6 month 1 weeks. Alhamdulillah .. lama² dia Akan hilang sendiri

Dah 13 week masih ada muntah2 smpai tak thu nk mkn ape😅, makan je msti muntah balik, harap2 brkurang lah, penat jugak ulang alik bilik air😂

Morning sickness, evening sickness and night sickness since 6w. Sekarang baru 7w. Dah seminggu alahan itu ini. Harap tak berpanjangan 🤢

After 5weeks pregnnt .. Smpai laa skrg .. 4months .. Tk hilang2 lagi .. Harap2 laa masuk 5 months nnti hilang alahan, loyerr smuaa tu

2 bulan teruk morning sickness smpai ka 4 bulan lebih allah jak yng tahu betapa siksanya morning sickness tiada mkn siang mlm 😢😢

sy masuk 3-5 bulan muntah2 skrg pon ade lagi cuma tak kerap dah.. alhamdulillah dah nak masuk 34 weeks .. tak semua alahan nya sama...

Masuk 2bulan morning sickness teruk. Sampai x mampu nk buat kerja dah. Xde sape cover. So terpaksa resign. Mampu baring je masa tu