Alhamdulillah positif

Assalamualaikum hii ibu2 tlong Doakan kandungan sy kali ini kuat,sihat dan selamat smpai melahir kn ye ini kandungan yg ke 5..pernah keguguran mse kandungn yg ke 4..sy juga doakan utk ibu2 yg sedang ber ttc jgn putus asa ye insyaallah akan ade rezeki zuriat utk ibu2 selagi masih ade rahim Amiin🤲🏻 #tqpadaibu2ygsudidoakan 😘

Alhamdulillah positif
22 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan hingga bersalin ..Aamiin Ya Mujib🤲

boleh tahu sis buat upt ni hari keberapa lewat period??

4y trước

seingat sis bulan 7 tu sis piriod lewat mula dtg piriod yg terakhir 29/7 - 3/8 pastu sjeje test tapi belum lewat priod lg bulan 8 tu test2 Mase tu tengok2 naik 2 Line mc tk percaya selang seli hari sis test lg tgk naik lg 2 line banyak kali sis test Mase tu sampai betul2 dapat yg terang 😊😊

Alhamdulillah doakan sy jugak

amen jaga kandungan awk

Aamiin ya rabbal alamin

InshaAllah aminnnnn

aamin🥰🥰🥰

tahniah sis, aamiin

tahniah sis

Tahniah