Ubat zincofer

Assalamualaikum.. Hendak tanya, kenapa makan ubat ini akan muntah?

Ubat zincofer
7 Các câu trả lời

sy xblh mkn jgk lps mkn loya2 hanyut knaling smua ada bdn jd xlarat..skrg sy amalkan jus mamariam tuk hb alhmdllh naik

3y trước

boleh bli jus mamariam... alhmdllh mjadi sy amal

zincofer ni saye telan walaupun ade rase luga luga gitu..andai tak sesuai dgn sis,beritahu nurse untuk tuka ubat

Sy pn muntah teruk mkn..dhlah muntah rasa dye tu MasyaAllah blh trauma..sy tukar pd maltofer..

so far sy ok je telan .. mcm misi ckp ..ubt ni ats org ..ad tekk blh trima , dan ad yg tk ..

saya makan badan jadi lembik.. kepala sakit.. tekak loya..

Sy pening lps mkn ubat tu...pastu doc tukar ubat lain...

may be sis x serasi tu..sis g kk tkr ubt