8 week

Assalamualaikum. Hari tu sy ada post bgtau ttg kandungan sy. Till now sy kne scan tiap 2week. 2 minggu lepas sy dah scan n ada nampak janin dengan denyutan jantung n masa tu doc kata alhamdulillah dah 6 minggu. Jd tarikh berubah x ikut kiraan sebenar. Tp kne scan lg 2week utk pastikan usia janin lagi. Semalam, slps 2 minggu sy pergi scan balik. Tapi kne refer ke hospital lain n doc situ bagitahu nampak kantung je x nampak janin pun. Kantung kalau ikutkan doc cakap mmg dh 8 minggu. Cuma dia x nampak janin balik. Sy jd down dan tertanya. Adakah ini normal ?

3 Các câu trả lời

tkpe dulu biras sy 12week baru nmpk janin hehe .. dah 4 bulan dah anknye skrg . kuat bebel!😆