Baby bump kecil

Assalamualaikum haii..nak tanya ada sesetengah org kalau preggy mmg ada yg perutnya nampak kecil ke even dah masuk 7 bulan...macam saya dah preggy 7 months tapi perut tak berapa nak bulat sgt..hehe...ada yg sama dgn saya tak?btw ni first pregnant saya

34 Các câu trả lời

untung perut kecik time preggy sampai bersalin.yg penting baby sihat.nnt dah bersalin stretch mark pun tkda,perut cepat slim balik.

mcm sy la sis 7 bulan skrg pon perut still x nmpak sgt,rmai yg tgur perut kcik dh 7 bln,tpi salu ank first ni mmg salu x nmpk sgt perut

4y trước

aah tu laa ,pergi mna pon org ckp bby girl,hihi xper la semoga dipermudahkan

saya pun 1st preg. kecil juga waktu umur 1st and 2nd trimester. sekarang masuk 7 bulan, ada nampak bulat menonjol lah rahim tu.

Sy smpai tarikh nk bersalin pun masih ada org ckp xnmpk mcm 9 bln pn huhu. Saiz perut xpnting. Yg penting baby sihat kt dlm.

Sya masuk 8 bulan baru nampak buncit perut kena pula pregnant time pkp. Tekejut je orang tau2 dah bersalin jun lalu.. 😂

kite geng ... sy 6months ikot husband g reunion, xde org prasan pon sy pregnant 🤭 n Alhamdulillah xde stretchmark

Tinggi rahim okay x sis ? Sma x dgn usia kndungan .. Sy pun perot kcik tpi tinggi rahim sy x sma dgn usia kndgn .huhu

4y trước

Alhamdulillah sis, semua okay ..

Sy mngadung dh 8 bulan ank ke 3 perut still kecik mcm ngadung 5 bulan..tp x pe jji ank dlm kndungan chat.

Normal kecik klau first time. Jnji bayi sihat jer sis. Klau si ibu bdn kecik, mmg normal bayi kecik

sama mcm sy. tpi org kata pregnant ank first, mmg ada yg perut kecik je. yg penting sihat semua.