Baby bump kecil

Assalamualaikum haii..nak tanya ada sesetengah org kalau preggy mmg ada yg perutnya nampak kecil ke even dah masuk 7 bulan...macam saya dah preggy 7 months tapi perut tak berapa nak bulat sgt..hehe...ada yg sama dgn saya tak?btw ni first pregnant saya

34 Các câu trả lời

yer sya pon sma msa preggy 7 blan pert xbrapa nmpk smpai org lain tya awk mngandung ke x🤭🤭

sama dgn saya.. saya dh msuk 8 month tpi still kecik mcm 5 bulan.. tpi xyah amek peduli tu smua

sy pun sm sis dah nak bersalin perut kecik dah bersalin alhamdulilla baby besar 3.55kg

sama sy sis, anak 1st. dah 8 bulan pon nampak macam 5bulan. yg pnting baby sihat .

itsokay kalau perut kecik aslong baby growth ikut minggi yg betul pun dh better

Takpe perut kecil janji baby sihat. Lgpun kalau perut besar nk tunjuk kt sape?

kandungan prtama mmng bgitu sis, ikut org gk la.. sy pn x ktra sangat perut

sy 7 bulan mcm perut buncit ja, yg penting asal jumpa dokter baby sehat

sy pn sama.dh 18 minggu,tp prut mmg x nmpk...mcm buncit lps mkn je

perut saya pun kecil..berat bby ok je..jnji bby sihat..