Naik Flight

Assalamualaikum & Haiii.. Saya nak tanya.. Boleh ke naik kapal terbang semasa kandungan masih kecil??

2 Các câu trả lời

Sy gi bandung aritu msa kndungan 6w..msa nk lending tu kan rasa hentakan tayar kapal tu kt jalan sy akan tahan tngan supaya punggung sy x terentak.alhamdulilah skang 26w..sbb msa nk gi tu tnya doc.dia ckp xde istilah naik flight tu kndungan akn gugur.klu bb x shat auto dia akn gugur wlopon bed rest je...😉 Niat je smoga x de pape yg x elok..

hi sy ada naik flight buat umrah masa kndungan 4mnggu n balik msa 6minggu..masatu xtau tgh mgndung, alhamdulillah kndungan baik2 shja, apapun boleh dptkan nsht dr/ org lebih pglaman kalau nk kan kepastian