Spotting or bleeding 😔😔

Assalamualaikum & hai semua.. Sy nk tye mommies dlm ni pernah x spotting or bleeding on n off? Sbb sy ade keluar spotting tp on n off.. Yg sy perasan bile byk bergerak or buat keje2 kat umah mesti akn keluar spotting. Sometimes kaler koko, pink2 gitu n dark colour. Doktor scan mse 20hb br ni ckp kantung kecik sgt2 n bentuk x brape cantek. Doktor bg ubat kuat rahim n mintak sy gi klinik blk after 2 weeks.. Jd skg ni sy mcm x brape yakin je yg sy ni pregnant ke x.. Takut nk berharap lebih sbb 2 tahun lpas pernah miscarriage (blighted ovum).. Lpas miscarriage tu mmng susah sgt nk lekat.. Sy planning minggu ni nk gi Klinik kesihatan ntk double confirm blk. Tq mommies

4 Các câu trả lời

Kalau ada spotting kena banyak bedrest. Kurangkan bergerak.

2y trước

Spotting keluar bile sy byk bergerak.. Tp rse bersalah plak kalo baring je.. Lgpun mlm esk ade majlis nikah adik.