Assalamualaikum hai semua...nak tanya sapa sini due date bulan 8

19 Các câu trả lời

hye miss nk tnye , ada org kta period tapi pregnant tu ada , tpi wife saya period and negative pregnant sdgkn kami dah mencuba so mcm tu kira tk sngkut lah ye? maaf tktahu nk tnye dgan siapa

5y trước

haah mmg negative pregnant sbb dh period and dah check huhu

Saya .. saya dipaksa admit utk induce pada hujung bulan 8.....saya on insulin...so kena bersalin minggu 38....

Sy.. dh overdue ni.. if tkda tanda lg 2hb kena le serah diri.. hope 30 ni dh rasa contraction doakan sy

Wasalam sis..saya pun due bln8 jgk..tk lme da nk bln8..kne ready niy😅

5y trước

Nice👍

Sy due 5.8 xde tanda baby nk kuar lg.

Smalah kita pun bln 8 gak.. 13/8

Sya..3.8.19..tp 1hb ni kena check in da

17/8,, 😅 hrp sempat la raya hji nti

Wa'alaykumussalam bulan 6 next year

14/8. Tp esk dah kene refer pakar