Baby belum gerak

Assalamualaikum . Hai semua . selalu baby bergerak berapa minggu ya??? #seriusnanya Tadi pagi p klinik nurse cakap sepatutnya baby bergerak sudah . kandungan 18minggu 6hari

2 Các câu trả lời

bergantung pd individu jgk sis..ade yg rse awl..ade yg lmbt. ade yg sbnrnye baby dh gerak tp xprasan...jnji baby ok n sht.

4y trước

ya sis. Alhamdulillah 😊

iya..biasany kalau bby first...kita xprasan pon bila dia gerak...ada kes..dia tetukar dgn rasa angin dlm bdn gtu...

4y trước

terima kasih atas into ya puan😊