Jom join group wasap ibu mengandung, ttc, pantang dll

Assalamualaikum hai semua. Saya alu2kan untuk sesape yang tengah ttc, baru pregnant, pregnant ke2 3 or seterus, tengah pantang, sedia ada anak untuk join grup saya ni. insha'Allah semua ahli ramah2 & saling membantu untuk menjawab apa2 soalan berdasarkan pengalaman & ilmu. PEREMPUAN SAHAJA‼️ https://chat.whatsapp.com/GcKnGbN1HRE17EjcBq2TrX Tiada paksaan untuk join. Nak join klik je link di atas ni ye. ☺️✌🏻.....

14 Các câu trả lời

Failed

done request

9mo trước

saya ada wasap personal minta buat voice sebut nama je. nk make sure perempuan lepas tu saya masukkan ke grup.

done request

9mo trước

saya ada wasap personal minta buat voice sebut nama je. nk make sure perempuan lepas tu saya masukkan ke grup..

👌