Bayi 3 bulan byk tido dari berjaga

Assalamualaikum hai semua.. Normal tak bayi 3 bulan kuat tido? Anak sy akan jaga pkl 7 pagi kadang awal kadang lewat ckt. Jaga pun x sampai 2 jam lps tu dia mengantuk balik. Dia tido dlm 1jam stgh ke 2jam. Rutin dia seharian mcmtu. Jaga sat ja setiap hari. Kadang xsempat pun nak tummy time..

2 Các câu trả lời

normal je .bby 0-3 perlukan tdo 15-17jam tok tdo. sbb tu membantu perkembangan otak dia. anak sya .bngun 1 jam je .kadang2 tngh mandi pun bole tdo. heheheh .tanya doc dia cakap normal sbb bby perlukan rehat yang cukup tok perkembangan otak .n jgn kaco dia tdo

rasanya normal, anak saya sampai umur 8 bulan ni dia still kuat tidur. tapi dia still minum makan apa semua so takpa je .

1y trước

Ooh yeke sis.. Klu mcmtu ok la. Ni 1st baby jd x tau sgt la. Ank sy pun bangun sb lpr je lps tu nak tido balik. Tp sy gerak je dia main2 dgn dia😄