kencing kotor

Assalamualaikum hai semua.. nak tanya, ada ke mummy kat sini yang pernah kencing kotor ?? sy dah 5 bulan lebih, still ada kencing kotor, doktor kata takot ada jangkitan kuman.. sy sangat risau 😥berapa kali dah ambil sample urine and result sama, antibiotik pun dah makan still sama.. kadang stress rasa, sy memang amalkan air kosong, kdg² bila teringin manis baru sy minum.. mummy tau ke punca atau boleh bg pendapat dan cadangan utk bg hilang kencing kotor.. maaf, first pregnant so sy taktau sgt pasal benda² ni.. harap mummy semua boleh bantu sy.. terima sangat-sangat 😌

1 Trả lời

Kadang2 sbb pembawakan jugak. Dah try kerap cuci miss v dgn air garam? Jangan lama2 pakai pantiliner. Lepas bersama pun cepat2 kena cuci.

4y trước

I pun sama sis..kencing sangkut ..mnum air masak pun still sama..