Sakittnyaaa

Assalamualaikum hai nak tanya normal ke kalau sakit rahang mulut dan cramp betis yg kerap😫 #8week #pleasehelp

2 Các câu trả lời

jgn banyakkan buat kja² berat..kalau x larat better rest dlu..buat kja ringan² jaa..kurangkan bjalan mngkin sbb tu cramp betis..macam sayaa awal ngandong pon qasa sakit betis sbb sllu diri lama² n bjalan bnyak..so jd sakit² betis n badan..kalau sakit rahang mulot tu x biasa plak😅

3y trước

yaaa sama²...jaga diri baik².. kandungan masih awal tu🥰

Waalaikumussalam. Seingat saya tak pernah salit rahang masa pregnant. Cramp betis cuma kena sebab penat dulu masa bekerja. Aktif sangat. Banyak kan berehat mommy 🥰