Pantang & Kerja Rumah

Assalamualaikum .. Hai .. Nak tanya .. Korang start buat kerja rumah bila ya selepas bersalin ? Sebab saya sejenis tak boleh tengok rumah bersepah + tak boleh duduk diam .. ???

4 Các câu trả lời

Limitkan berapa banyak tunduk2 dlm sehari. N jgn berdiri lama2, jgn basuh pinggan. Nanti sejuk(kata mak sy). Balik dari hospital sy dh bole bsuh baju n jemur baju baby, yg penting gradually tambah aktiviti setiap hari. Selamat berpantang😉

Jaga diri sis, buat mana yang mampu jangan ikutkan sangat hati. InsyAllah habis pantang boleh buat lagi.

Klau da rasa sihat da boleh agaknya... Tp bkn krja yg berat2 la.

3 mggu😂 geram sgt sepah2