Ubat Obimin & Acid Folic

Assalamualaikum. Hai mommy’s semua.. nak tanya, kalau dah makan ubat Obimin kena makan acid folic juga ke? #ingintahu

18 Các câu trả lời

bnyk komen pilih obimin tpi knpa nurse suru sya mkn obimin dgn acid folic

2y trước

kannn ..dktr sarankan folic acid dgn obimin awal kehamilan ..klau sy mmg amik smpai bsalin sbb dktr kata lebih baikk utk prtmbuhan bby dlam kandungan

Obimin tu dh complete all vitamin.. Mkn obimin je dh cukup

2y trước

Betul. Info xlengkap then ramai yg advise base on keadaan semasa diri masing2.So you know your self better than others. G tanya doctor instead you tanya kat sini dgn info yg xlengkap.

no need. obimin da cukup semua vitamin utk pregnant.

saya dapat obimin saja dia tak bagi acid folic :(

xperlu ..dlm obimin tu dah ada semua

Takperlu

tak perlu

xyah