suamiku morning sickness

Assalamualaikum, hai mommy's Nak tanya Di awal kandungan mmg Kita Akan mudah cept pening ye. Alhamdulillah sy xdpat morning sickness. Tapi suami yang dpat. Apa yang sesuai nk kurangkan morning sickness ye..

2 Các câu trả lời

Macam suami sy kena alahan tu. Dia banyak tido je. Makan semua sikit je. Lagi banyak letih malas semua ade. Loya2 pun dia.

My hubby pun alahan jugak sekarang dh ok. Penangan baby.

4y trước

Samalah..kuatkan semangat je g kerjanya. Balik terus baring. Kesian tengok. Nk tolong lebih2 saya pun alahan jugak. Sama menanggung, sama merasa