PERSIAPAN AWAL NEWBORN UTK NEWBIE

Assalamualaikum... Hai mommy & bakal mommy... Nak tanya pendapat bg org baru mcm sy... Persediaan barang baby yg sepatutnya, pakaian newborn seeloknya berapa set? Perlu ka sediakan saiz S juga? Perkembangan baby muat pakaian newborn agaknya brp lama ya? Mohon tunjuk ajar...

1 Trả lời

depends berat ank u naik mcm mana. ade yg pakai nb 2w je. ade yg pakai 1m je. better beli 0-6, pakai lama sikit. nb beli dlm 10helai je ckup.