Soalan untuk apps ni 😅😅😅 sbb risau gak ank first kan nk tgk apps ni mmbantu ke tak 🤭

Assalamualaikum. Due yg kena bagi kat apps ni btul ke?#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Waalaikumsalam. Due yg app ni bg cuma anggaran dari kiraan hari pertama period yg terakhir. Nak dpt due date yg lebih sesuai nanti ikut due date yg dpt masa scan.

ikut tarikh last period and set kn dkt apps ni maka betul lah tpi jgn percaya sngt ada yg bersalin awal ad yg lmbt mcm saya due 21.9.21 kluar 13.9.21