Payudara keluar cecair mungkin susu or something

Assalamualaikum dn hi, sy nak tnya normal ke payudara kluar cecair .. not sure susu or apa sbb last week sy urut² payudara tiba keluar cecair.. tp sy dh check pregnancy test negative.. atau ini tanda cancer payudara? Ada y pernah kena ke ? Nk minta pendapat dulu .. sbb sy sejenis y takut pergi klinik or hospital 😔

5 Các câu trả lời

nanti check kat pakar.. Sebab risau hormon, lupa laa apa tah nama saintifik dia.. jenis terlebih hormon yg buat sampai air susu keluar .. antara sebab susah nak lekat jugak tu.. sebab masalah hormon tu

1y trước

terima kasih ya .. insyaAllah isnin sy pergi klinik ..

Jumpa doktor. Buat test hormon prolactin. Kalau hormon tinggi memang badan produce susu. Bahaya untuk yg tak pregnant sebab dia menghalang penghasilan telur. So u tak ada hari subur. Susah nak pregnant

1y trước

terima kasih bnyk .. insyaAllah isnin ni sy pergi ..

pg klinik nanti doctor check kn. tnya dlm ni mcm mana ktorg nak check kn payudara awk tu.

1y trước

nak tanya mslh payudara kena buat proper check bru boleh tau mslh apa. tanya mcm nii mmg susah nk dpt jwpn.

awak pregnant?

pregnant ke?

1y trước

Dah check upt 2kali negative..