Masih baru

Assalamualaikum dan selamat petang semua. Saya nak tanya, hospital swasta mana yang murah ya? Area kl atau selangor ni. Kalau ada boleh bagitau berapa harga dia tak. Terima kasih semua

2 Các câu trả lời

Hospital pusrawi ni antara yg murah org kata. Sy pun survey byk tmpt tp sy rasa nk kata tmpt tmpt yg org ckp murah tu tkde lah murah sgt. Sbb kebanyakan hospital charge lain klu bersalin luar operation hour (cth lps office hour atau waktu malam hingga subuh). Tp klu mmg nk ambik package bersalin sedia ada, byk lah yg kira affordable. Biasa tgk dr range RM3000~RM3500 utk normal.

Rasenye kpj tawakal murah gak n ade utk czer skali.