Detail scan

Assalamualaikum dan selamat petang mommy2 semua . Saya nk tanya, kandungan 18minggu dah boleh buat details scan ke belom?? #ingintahu #firstbaby

9 Các câu trả lời

Haritu saya ada call satu klinik swasta ni tanya boleh tak buat details scan utk 18 weeks, klinik tu ckp x boleh. Staf yg answer call tu jwb dgn cara yg sombong & biadab so terus husband saya tak nak bwk g scan swasta. Dia ckp x nk bg duit dkt org mcmtu. Huhu. Nampaknya saya sampai bersalin scan kk je.

waalaikum'salam wbt .. saya buat hari tu masa 24week.. ada sesetgh klink akan tanya due date dgn bmi kite utk tahu waktu yg sesuai utk bt detail scan.. try sis tanya tempat yg sis nk bt tu .. sbb skg nk bt detail scan kena bt opoimnt dulu..

3y trước

sama².. hehe.. sebab hari tu saya nk bt opoimnt masa 21week.. doc dkt klink tu tgk BMi.. dia cakap kalau buat takut x nampak jelas sangat .. jadi dia tgk BMI sy.. dia kata 24week sesuai utk sy.. tp ada 1 klnik lg sy tanya xde pulak tanya macam tu.. 😂

dah boleh sis..saya banyak call klinik mostly kata start 18 sampai 24 minggu yg max..kalau lebih 24 minggu tak boleh dah detail scan..hospital saya xpasti

Ikut klinik sis. tempat saya dh boleh buat details scan mase 18 minggu-26 minggu. saya buat mase 21 minggu. Alhamdulillah semua dh boleh nampak mase scan.

Aritu saya pergi scan 19 week tp doktor kata belum boleh detail scan. Kena p 22 mggu hgga 25 mggu

saya 5 hari lg nak masuk 20w. dah boleh ke details scan momy2 ? pls respon. tak sabar nk tgok

belom lagi. sbb mseh kcik. hosp or clinic slalu suggest 22w-32w untuk details scan.

Dah boleh dah cuma baby tak besar mana lagi laa rasanya.

dah boleh dah