Bahaya Ke Cyst Semasa Hamil?

Assalamualaikum dan selamat malam Hari ada appointment dgn doktor scan baby.. Masa tengah scan tetiba doktor jmpa cyst.. Ada effect apa2 ka dekat baby nanti? Saya baru pregnant 2 bulan.

Bahaya Ke Cyst Semasa Hamil?
22 Các câu trả lời

Saya pon mula2 cmtu.. Doa je lame2 akan hilang..

5y trước

saya pon penah kene awal bulan 2.. scan perut pakar kata ada sket.. saya ty la aikk knp tibe2 ada dokter2 tu ckp mybe kamu baru pas period nanti dia hilang sendiri lps 2mggu dtg balik alhamdullilah hilang dah sampai skrg..

Berapa saiz cyst ye ?