BSP...

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. Ada tak mommy yg dah kena BSP. Dah amik pagi tadi. Bacaan kul 8 = 5.3, kul 11 = 4.7, kul 2 ptg = 6.0, 8 mlm semalam = 6.3 Camana mommy semua kawal BSP.. Huhuhu.. Umur dah 35 anak pertama selepas 8 tahun. Penah gugur tahun pertama kawin. ☺️☺️

1 Trả lời

Waalikumusslam sis.. bsp sis okay within range je smua tu cuma yg fasting tu boarder line 5.3.. cuma perlu jga pemakanan, kurgkan yg manis² & yg tggi karbo.. bykkn sayuran.. ikut diet plan yg dietician bg.. banyakkan minum air kosong..

5y trước

Insya"ALLAH terima kasih banyak2 sis.. Esok baru appointment jumpa doktor.. 😊