Tompokan keputusan berwarna merah

Assalamualaikum dan salam sejahtera, saya nak tanya sekiranya keputihan sedikit yang berwarna merah seperti sebutir saiz garam kasar pada minggu 9 hari 5 adakah ia normal? #ingintahu #firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

kalau kuantiti darah tu sikit dan tak berterusan, jangan risau 🤗 tapi kalau sikit² atau banyak dan berterusan, silalah ke hospital/klinik berhampiran untuk check up

2y trước

Terima kasih ya sebab respon, maaf saya lambat balas😍💞✨

Salam sis nk tnya kndungn ok ke sb sy ada kluar keputihn drh terang tp setitik mcm Grm je