keliru pregnant atau tidak

assalamualaikum dan salam sejahtera. saya keliru sebab dah lewat period. tetapi saya punya pregnant test negatif, dah 4 kali buat urine test. ada sesiapa pernah alami keadaan seperti saya tak?. haritu ada juga beli ubat lancarkan period di kedai cina, sebab pelik kerana belum period, tapi saya tiada ambil apa² ubat perancang, lepas makan tu, ada juga rasa slow je sakit bawah perut, rasa sekali dua je, then sampai sekarang blom ada tanda² nak period atau tanda² pregnant. #ingintahu

keliru pregnant atau tidak
1 Trả lời

Kadang2 sbb hormon tak stabil. Nnti kalau lewat lagi dlm 2 minggu, nnti try upt lagi ye