40w

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Hari ni dh 40w.pkl 1pagi 23/9 pg hospital sbb sakit perut mengeras setengah jam sekali. lepas doktor cek baru buka 1cm.so balik umah lah. ptg tue bleh jln2 beli barang, amik anak sekolah. mlm plak ada mengeras jugak, tpi x sakit. apa perlu sy buat ye. sakitnye x tetap ?

1 Trả lời

Download contraction timer untuk tengok dah constant ke belum jarak sakit tu . Lepas tu boleh buat senaman bagi cepat bukaan

5y trước

OK . Terima kasih