Rupe ultrasound 8 minggu.

Assalamualaikum dan hi kpd ibu2 dan bakal ibu2 semua. Ini adalah first pregnancy sye, jadi sye xtahu sgt, boleh tak share sepatutnya ape yg kite akan nmpk bile buat ultrasound pada minggu ke 8 pregnancy? Sye dah check, first skali doctor ckp kantung nmpk mcm 9 minggu, tpi hairan nye baby langsung tak nmpk. Doctor suruh dtg lagi 2 minggu untuk checkup balik. Sye sgt2 risau sbb mostly kwn2 sye dah cecah 8 minggu dah nmpk skit babynya. Klau boleh share skit pengalaman ibu2 semua psl rupa ultrasound pd minggu ke 8 dan keatas. Thank you ?

1 Trả lời

kdg2 size baby kecil..jd x brape nmpk..sy scan mase 10w pon kecil je.if pergi repeat scan nnti cuba bnykkn minum air..bntu sngkn doktor dpat nmpak baby lebih jelas

6y trước

okay thank you so much 😊