BUKU MERAH YG PERTAMA!

Assalamualaikum dan haluuu..😊 Ummi cuma nak share pengalaman ummi.. Harini hari pertama saya buka buku merah dan mengandung anak sulung.. Misi kata kandungan dah 8 minggu 2 hari (2 bukan 2 hari).. Tapi hb pulak rendah 10.5.. normal 11.. 😌 Misi pun bagilaa ubat2 nii untuk naikkan hb dan next app 6.4.. Kena tambah pengambilan makanan yg tinggi zat besi macam bayam, pegaga, sawi, dan sayuran2 berdaun hijau.. buahan2 pun jangan dilupakan.. 😉 Doakan ummi semoga hb kembali normal.. aamiinn.. 😊

BUKU MERAH YG PERTAMA!
2 Các câu trả lời

Bayam n jambu batu sngat mmbantu sis

4y trước

thank youu asyikin.. 😊

Vit C x dpt ke sis? Kk sy bg 4 jns..

4y trước

kk saya xde bagi.. misi kata kena banyak makan buah yg tinggi vit C / cari supplemen vit C yg khas utk ibu preggy.. 😊