Color tahi

Assalamualaikum, cuma utk kepastian even sy ada baca yg rmi ckp normal sbb susu fm s26 iron tinggi. anak 2bulan lbih and fully fm. xde meragam or xde mngis tp sy start risau sbb kwn2 ada btnye/cakap klu tahi hijau x elok (kembung perut/sembelit)

Color tahi
5 Các câu trả lời

anak saya minum s26 .mmg tahi mcm ni pon.. warna nyaa.hahaha..kdg kdg je dot tahi kuning + hijau... tekstur najis nmpk ok, perut ok, baby x meragam.. so saya rasa semua ok..hehehe

Klau Baby kembung perut, perut keras, Sapu minyak telon urut lembut, perlahan Lahan. nak senang baby berak, urut perut baby, urut tapak kaki baby,sapu minyak telon.

Ni najis normal awak. Kalau sembelit tahinya keras dan akan meragam (nangis). Awak boleh refer poop chart ni. Apa2 refer yang ni je.

Xdela.. anak sy susu fm, taik dia colour ni.. awk pantau ank awk, betulke dia kembung..kalau xde, means baby awk ok je..

tahi hijau is normal. yg tak normal is merah/hitam/kelabu