Pergi kk waktu petang

Assalamualaikum boleh bertnye boleh ke kite pergi kk dalam pukul 3 macam tu untuk checkup

2 Các câu trả lời

wsalam klu buka buku better pagi, senang misi nk urus. then utk follow-up, blh request utk dtg petang (2pm). cuma mgtt test kena dtg pagi.

1y trước

mgtt - minum air gula. ambil darah - pagi boleh, petang boleh. cuma kalau utk pertama kali, datang pagi. untuk ambil darah akn dtg, request dgn misi utk dtg petang. make sure jgn lewat sgt nanti misi tak layan. ada certain2 test kena datang pagi so kena alert dgn tarikh2 dan waktu yg misi dh catat dlm buku pink .

boleh. make sure t/janji puan telah diatur pd sesi ptg