niat bersedekah

Assalamualaikum blh sy tnya mommy smua..aritu ada yg offer nk sedekah pampers dan susu pd 10 org..ada x dlm ni mommy yg terpilih...da dpt ke brg yer..da 2 bulan berlalu...sy xdpt brg yer..dan da jgk bank in duit pos sebanyak Rm15...sy da berkali2 pm yg niat bersedekah tu tnya blk cmne dgn duit postage tu..tp xberbalas..sblm ni die reply jgk wassup sy...tu nk tnya ada x mommy yg terpilih mcm sy ..tmksh

1 Trả lời

Sy ada terbaca ada sorang xdpt jugak...jangan kena tipu sudah huhu...

4y trước

Nasib die refund da duit pos sy..yela walau rm15 kan..xsmua org mampu