Bersalin dengan mudah dgn izin Allah

Assalamualaikum Alhamdulillah 🤲🏻 sy pn dh selamat bersalin first mom..EDD 3/11/23 lahir 22/10/23 xsangka nk Kuar Awai jgk 38 w 2 d..air ketuban pecah pukul 2 a.m lebih Kuar umh 3 a.m dlm perjalanan br rasa sakit contraction sakit perut sgt2 rasa nk membuang..sampai hosp 3 a.m lbih mmg minta masuk toilet dulu sbb mmg rasa nk membuang jgk..lepas Kuar toilet nurse check terus suruh masuk labour room..dlm 5-10 minit terus sakit bb nk Kuar sekali teran alhamdulillah bb Kuar dgn berat 3.0 kg..sakit bb nk Kuar tu xtw nk cakap mcm mn hehe sampai terangkat badan n punggung akhirnya terkoyak n kena jahit jgk haha 😄.itulah pengalaman sy bersalin pertama kali.

2 Các câu trả lời

wahhhh thniah awk❤️,selamat brpantang,jaga tmpat koyak tu Baik2tw,jgn mkan bnda mkanan YG gatal..nnti brnanah dan lambat smbuh...Kita Ni Bila la Nak brsalin..penat Jadi buyong kesana kemari🥹

wahh..tahniah sis..selamat berpantang..doakann sya jugaa cpat bersalin..tngah tnggu tnda..tpii blum ad lgii..edd 3/11 jugaa..skrng 39w3d