Due date 14.12.2022

Assalamualaikum alhamdulillah masih postpone sampai 20 haribulan ni doktor bagi tambah hari sebab tak dak sakit apa alhamdulillah boleh tunggu sampai baby sendiri nak keluar bersyukur gila harini Allah permudahkan urusan yey dapat sambung lagi ☺

1 Trả lời

sama macam sy sis , due sya sptutnya 3/12 tp doc bg masa lg smpai tnggal 12/12 serah diri , Alhamdulillah 9/12 selmt bersalin 😆

2y trước

tahniah alhamdulillah Allah permudahkan urusan awak dan saya amin 😄