Penjagaan Baby VSD

Assalamualaikum.. ade ke parents kt sini yg berpengalaman menjaga anak vsd (jantung berlubang) tanpa perlu operation?

3 Các câu trả lời

Sekadar berkongsi kisah anak saya . Anak saya masuk wad 6/3 sepanjang berada diwad dokter pakar kanak2 cek dada anak ada bunyi dekat jantung . Bila dah scan jantung . Alhamdulillah semua baik2 cuma injap saluran darah anak saya sempit . Saya risau tapi taknak fikir bukan2 lebih2 nanti saya sendiri sedih kemurungan . Kita sebagai ibu doakan yang baik2 untuk anak . Moga anak2 kita sentiasa sihat ceria selalu hingga besar . 21/8 dokter nak cek lagi anak . Kuatkan semangat akak ye .

1y trước

Terima kasih.. semoga anak2 kite semua sihat🥰

salam sis..mcmne keadaan bby puan skrg ye?sy bru thu smlm yg bby sye ade vsd...bby sy bru 1 bulan..

7mo trước

masih continue ubat jugak

Mudahan semua baik tanpa mudarat