xda selera makann

Assalamualaikum , Ada xmumy mcm sya Ney ? Daa makan ikut waktu .. lepas tu tengah mlm mesti rasa lapar lgi .. tapi xda selera nak makan apaa² .. Lidah pahittt .. xda muntah² hilang selera makan .. bangun pagi mesti lemah .. lansung xda selera makan .. tolong any suggestion ?

2 Các câu trả lời

Waalaikummussalam, sebelum tu tak pasti sebab tak ada penerangan samada mommy ni pregnant atau tidak. Kalau malam boleh gantikan dengan buah-buahan atau makanan ringan seperti biskut atau roti. For me, i suka makan bijiran mcm conrflakes letak strawberry atau blackberries untuk malam.

5y trước

❤ congrats ❤❤❤

Ok tq ☺️