Baby breaches 36w 5d

Assalamualaikum, ada x ibu² yg alami perkara yg sama.. baby dh masuk jalan tapi boleh pusing² pulak.. ingatkan dh masuk kat laluan tu dia dok situ sampai bersalin rupanya dia boleh berenang lagi😂 mcm mna ye nk pujuk baby masuk laluan dok kat situ diam² jgn pusing atas dah.. kalo ikutkan Dr suruh admit ward je terus.. awal lagi kalo nk tggu masuk ward.. ibu² boleh share tips x.. tq in advance 😘 #bantujawab #SeriusTanya #babybreaches

1 Trả lời

selalu nya ECV. procedure pusing baby kat wad. tp kadang ada jg songsang balik..akhirnya ke operation theater

3t trước

semoga dipermudahkan