Alahan hilang

Assalamualaikum ada tak yg pengalaman mcm saya ni...skrg bru 7w 1d tapi alahan saya dh mula hilang...risau juga sbb first prgnt x mcm ni kandungan 3 bulan bru hilang..ni yg second prgnt...

2 Các câu trả lời

setiap pregnancy tak sama sis. saya pun first pregnancy alahan sampai 16w, tapi mild2 je. 2nd ni 10w dah hilang, tapi teruk sikit dr yg first.

bab alahan nie tpulang pd bdn masg2.. ade yg preggy lgsg xde alahan.. mcm sye alahan stat ble 8 weeks+ smpi 12 weeks je