Leaking 18 Weeks

Assalamualaikum. Ada tak mummy dalam ni ada Pengalaman leaking bawah 24 minggu.. Air tuban xda.. Tapi bby masih ada degupan jntung... Nk tanya pngalamn bby msih boleh survive ke.? Sy harap ada keajaiban utk kndungan sy ni..

2 Các câu trả lời

Hi sis, boleh cerita pengalaman sis leaking ke? Sb sy tgh leaking sekarang and same situation mcm sis. 22minggu 6hari. Sekarang warded di hospital. Any tips or advice tak? Risau sungguh dgn keadaan baby.

3y trước

takziah sis 🥲 hugs n kiss for u and our little wildan.. aminnn 💝 take your time

daa jmpa doktor ka ne ? risau pla keadaan sis

5y trước

Dah.. Kna warded skang.. Doc nk monitor n bg antibiotics utk bunuh kuman.. In case mmg kuman.. Doc ckp tunggu sakit.. Klw sakit mmg bby nk gugur. Hrp da keajaiban