Buku pink

Assalamualaikum.. ada sape2 dah buat buku pink? Ke nak tunggu 12 minggu baru buat.. 🤔

13 Các câu trả lời

Saya 8w bru jew buka buku pink.. Tmpat saya terus walkin.. Asalnye saya dtg saja jew nk tnye boleh buka buku pink x.. Dyeowg semak dh 8w... Terus dyeowg bukakan buku pink.. Tmpat lain tidak pasti bagaimana.. Seeloknye kalau dh 8w, sblm nk buka buku pink.. Scan dlu.. Dr akan minta nanti..

saya pula 1st pregnancy. Masa 8w pregnancy sy pergi walk in untuk buka buku pink. nurse bagi tarikh appointment buka buku masa 12w. KKIA UTC Sentul

sy direct kk xda appointment msa 8w5h suda nya suru dtg balik nty msa 11w bru bole buka buku..cewa jgk sbb nya ada sjrah gugur 3x

Saya buka buku pink 5w.. Mmg doktor nak pantau dari awal lg sbb sy ada prob baby mninggal kat perut sblum ni.. n tak tau punca.

Sy buka masa 8minggu3hari masa 11.01. Nurse and doktor okey je. scan tapi masih kecik. next scan 24.12 ni.

Dah. 10minggu nurse dah suruh buka buku. Pergi je kk dekat dengn rumah cakap nak appoinment buka buku.

government sekarang kalau dh tahu pregnant,terus buka buku pink xyah tunggu 12 week..xsure yg swasta

saya wekk 10 baru bukak buku pink. try call klinik berdekatan, maybe kena appointment dulu

pergi je walkin kk sis dpt kan tarikh apt , saya buka buku pink 7 weeks

8-12 minggu dah start boleh buka buku pink