Sampai bila kena buat bsp

Assalamualaikum , 2 minggu lepas saya kena minum air gula , result sebelum minum 10 selepas 2 jam minum 6, nurse call cakap saya ada gdm , yg peliknya kenapa sblm minum tinggi selepas minum rendah, result mcm ni ada silap dekat mana2 ka? Selepas minum air gula saya tak ada minum apa2 air . 13/9 saya kena buat bsp semua dpt bacaan 4 , agk2 sampai bila kita kena buat bsp Walaupun result cantik? Result tu tetap d kira kita ada gdm ka?#firstmom #pleasehelp

Sampai bila kena buat bsp
3 Các câu trả lời

wsalam, sbnrnya bila dh sekali sangkut, mmg kekal smpai bsalin. cuma kita punya tugas utk kawal sahaja.

8mo trước

Ok baik terima kasih